Ofte stillede spørgsmål


Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os her:

Navn:
E-mail:

Dit spørgsmål:


Kan Eesti Kodu hjælpe mig med at finde et job i Danmark?

Desværre kan Eesti Kodu ikke hjælpe dig med at finde et job i Danmark. Hvis du har konkrete spørgsmål forbundet med at søge job i Danmark, beder vi dig kontakte de relevante myndigheder i Estland angående dette. Det er f.eks. muligt at få et hurtigt overblik over betingelser for at arbejde i Danmark, arbejdstilladelser og nødvendige papirer m.m. på den estiske ambassades hjemmeside.
 Tilbage til spørgsmålene

Kan Eesti Kodu hjælpe mig med at finde et sted at bo i Danmark?

Da Eesti Kodus bestyrelse arbejder frivilligt og ulønnet, er det ikke inden for vores muligheder at hjælpe til med at finde bolig i Danmark eller København. Vi anbefaler udvekslingsstudenter at tage kontakt til deres egen skole og undersøge muligheden for kollegiepladser samt andre boligmuligheder. Samtidig kan der nogle gange være deltagere ved Eesti Kodus arrangementer, som kender til ledige lejligheder, værelser til leje, eller som tilfældigvis bor eller studerer i samme område. Derfor anbefaler vi at søge efter boligmuligheder gennem kendte kilder, såsom arbejdspladsen eller undervisningsinstitutionen.
 Tilbage til spørgsmålene

Hvordan kan jeg blive medlem?

For at blive medlem i Eesti Kodu beder vi dig kontakte os via mail eller møde op til vores næste arrangement, som det er muligt at læse nærmere om under menupunktet "Nyheder". Du kan også læse nærmere om medlemskabet.
 Tilbage til spørgsmålene

Er det nødvendigt at melde sig til Eesti Kodus arrangementer?

Det afhænger af arrangementet. Det er f.eks. ikke nødvendigt at melde sig til piknik eller café-aftener, men vi er selvfølgelig glade for at kende antallet af deltagere til større arrangementer, som kræver mere planlægning, så vi på den måde kan forberede arrangementet ordentligt. Som regel fremgår det af invitationen eller vores hjemmeside, om det er nødvendigt at registrere sig, og hvordan dette gøres.
 Tilbage til spørgsmålene

Hvor kan jeg se Eesti Kodus vedtægter?

Eesti Kodus vedtægter findes her på hjemmesiden foreløbig kun på estisk. Du kan finde dem her.
 Tilbage til spørgsmålene

 
Kontakt : info@eestikodu.dk