Medlemskab i EK

Hvem er medlemmer i EK?
Alle estere og alle, som er interesserede i Estland, kan blive medlemmer i EK. Blandt medlemmerne findes både de, der allerede har levet i Danmark i længere tid, er vokset op eller har fået familie her, men også de, der er i Danmark i nogen tid i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Der findes også flere danskere og andre blandt medlemmerne, som ofte er kommet i forbindelse med Estland gennem f.eks. familie eller venner.

Hvorfor blive medlem i EK?
Bortset fra at støtte det estiske samfunds eksistens i Danmark, har medlemskab også andre fordele. Deltagelse i vores arrangementer er for medlemmer ofte gratis eller med en lavere pris. De penge, som kommer ind via medlemsskabsbetalingen, bruger vi til arrangementer og til at dække omkostningerne i forbindelse med mad og leje ved sammenkomsterne.

Hvor meget koster et medlemskab?
Medlemskab koster 130 kr. om året for enkeltpersoner og 190 kr. for familier. Medlemskabet følger kalenderåret.

Hvordan bliver jeg medlem?
Du kan overføre pengene til vores bankkonto, kontakte et medlem af vores bestyrelse eller møde op til en af vores sammenkomster.

Er der andet?
Hvis du har interessante idéer til ting, som kan laves i samarbejde med Eesti Kodu, så fortæl os om dem! Hvis du har billeder eller har skrevet noget, som kan være interessant for andre, hvorfor så ikke vise det her på hjemmesiden?

Tilbage til forrige side
 

 
Kontakt : info@eestikodu.dk